. Помните още преди време, че казах, че е възможно Слави

...
. Помните още преди време, че казах, че е възможно Слави
Коментари Харесай

Социолог каза какво може да направи снежната топка

.  " Помните още преди време, че споделих, че е допустимо Слави да завоюва. Нещата вървят натам. По-големите шансове за победа сега са в Трифонов. Това се дължи на машинния избор, дейностите на служебния кабинет и психическата настройка. Тези неща способстват за спада на ГЕРБ ". Това съобщи политологът Първан Симеонов, който разяснява резултати от изследването на " Галъп Интернешънал " пред Нова тв. Според последните данни от изследването партията ИТН ще е първа на вота в неделя.

По думите на Симеонов стои въпросът дали в действителност всички хора, които споделят, че ще гласоподават за Слави, ще излязат и ще го създадат.  " Има го и противоположният резултат. В момента не е доста влиятелно да кажеш, че ще гласуваш за ГЕРБ. Много от симпатизантите на партията няма да си признаят ", сподели той.

" Като тръгне снежната топка надолу - в тази ситуация Трифонов, тя може да набере доста скорост и мощ, само че може да стане противоположното и да се сблъска с добре окопан ГЕРБ ", предизвести Симеонов.Според политолога от " Галъп " въпреки всичко Трифонов няма да успее да събере 121 депутата, даже в коалиция с протестните партии в Народното събрание. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР